FS - Bučník



fsbucnik@gmail.com

II. VIANOČNÝ BENEFIČNÝ TRH - POĎAKOVANIE

20.12.2015 11:18

V sobotu, dňa 12.12.2015 sa nám s Božou pomocou a s pomocou dobrých ľudí podarilo zorganizovať II. ročník  vianočného trhu s názvom Otvorme srdcia pre úsmev. I. ročník niesol názov Úsmev pre Anetku.

Vážime si, že ste otvorili svoje srdcia pre úsmev tým, ktorí sú zdravotne znevýhodnení, a  že tu, u nás v Habovke, fungujeme ako jedna veľká rodina. Váš príspevok činil 1321,76 €.

Vďaka Vám všetkým môžeme pomôcť  rodinám, ktoré našu pomoc potrebujú.

FS Bučník túto sumu navýšil na 1500 €. Po dôkladnom premyslení sme rozhodli, že pomôžeme:  Maťkovi Hrubošovi sumou 700 €, Šimonovi Tarajovi sumou 400 € a Andrejovi Pevnému sumou 400 €. Uvedomujeme si, že nie každému sa naše rozhodnutie bude zdať správne, no verte, že rozhodovať o tom nie je jednoduché, ale snažili sme sa rozhodnúť s najlepším vedomím a svedomím. O rok, ak Pán Boh dá, by sme sa pokúsili pomôcť ďalším rodinám, ktoré sú odkázané na pomoc.

Dovoľte, aby sme sa všetkým Vám úprimne a zo srdca poďakovali za Vašu ochotu, ústretovosť a pochopenie, ktoré ste prejavili poskytnutím rôznych produktov na vianočný trh, ale aj Vám, ktorí ste si výrobky zakúpili a tak podporili dobrú vec. Táto akcia mala príjemnú rodinnú atmosféru plnú ľudského tepla, ktorú ste pomohli vytvoriť svojou účasťou. Veríme, že si takto vianočné sviatky viac vychutnáte ...

 

Ďakujeme všetkým účinkujúcim hosťom, (súrodencom Bažíkovcom, Folklórnej skupine Gosťovska z Vitanovej, mladým folkloristom z Habovky – dievčatám i chlapcom, mladým zo skupiny Sinaj, gospelovej skupine ROUTE a všetkým skvelým spevákom a hudobníkom, ktorí svojim vystúpením prispeli k príjemnej atmosfére. Ďakujeme aj ďalším, ktorí sa starali o ozvučenie a technické vybavenie, fotografom, kameramanom, ako i Obecnému úradu v Habovke, ktorý nám zapožičal sálu kultúrneho domu bez poplatku.

 

FS Bučník praje všetkým pokojné a požehnané vianočné sviatky. Nech Vás hreje dobrý pocit, že ste pomohli radi a bez nároku na odmenu. Veď pomáhať je vznešená vec.