FS - Bučník



fsbucnik@gmail.com

POĎAKOVANIE - I. vianočný benefičný trh

18.12.2014 21:12

Dobročinnosť k adventu a Vianociam patrí. V tomto období, keď svet očakáva narodenie malého Ježiška, chceme byť lepší, chceme ponúknuť svoje srdce na dlani. Práve preto je advent časom, keď dobročinnosť a ochota obdarovať iných prevyšuje ostatné obdobia bežného roka. Sme neskutočne šťastní, že sme to dokázali aj tu, u nás v Habovke, a využili sme príležitosť konať dobro.https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1512841_650711148381876_7379317263384106572_n.jpg?oh=ce234f65e5ef427df970f0696ff1534c&oe=55424A5F


 A tak vďaka Pánu Bohu a štedrým darcom nielen z Habovky, sa nám podarilo zorganizovať túto zmysluplnú  akciu - BENEFIČNÝ VIANOČNÝ TRH s názvom  ÚSMEV PRE ANETKU.



Podujatie sme začali krátkou scénkou z tradičného prostredia, ktorou sme chceli oživiť takmer zabudnuté tradície a zvyky od Lucie do Vianoc. Potom sme vystúpili s hudobným programom a po nás deti z MŠ. Zaspievať prišla i Habovská mládež, novovzniknutá skupina Dievčatá spod Bučníka a Chlapčenský folklórny súbor.

 

Je chvályhodné, koľko ľudí s dobrým srdcom ponúklo svoje produkty a koľko dobrých ľudí prišlo, aby podporili túto akciu.  Týmto by sme sa chceli  poďakovať vám všetkým, ktorí ste prispeli – či už  priamo na mieste, alebo odoslaním sumy na účet, lebo bez vás by celá akcia nemala zmysel. O to viac nás teší že bola tak úspešná, pretože sa podarilo vyzbierať sumu 2 417,65 €. Anetka teda  môže čoskoro absolvovať liečbu  v centre ADELI MEDICAL CENTER

FS Bučník ĎAKUJE všetkým za účasť a za prejav nádhernej spolupatričnosti. Skutočne ste ponúkli svoje srdce na dlani  a presvedčili ste nás, že táto akcia mala zmysel.

ĎAKUJEME už bývalému starostovi Jánovi Tarajovi, za jeho ústretovosť a podporu.                  

ĎAKUJEME firmám, ktoré ponúkli svoje služby a finančné prostriedky.                                       

ĎAKUJEME ochotným darcom, ktorí ponúkli svoje produkty.                                                          

ĎAKUJEME   šikovným rukám, ktoré s láskou vyrobili výrobky a darovali na predaj.                    

ĎAKUJEME  všetkým, ktorí sa podieľali na realizácii a priebehu tejto akcie.                                 

ĎAKUJEME, že ste toľkí svojou účasťou a štedrosťou podporili túto akciu.

A ĎAKUJEME, že sme spolu tak súdržne, ako jedna veľká rodina, ponúkli ÚSMEV PRE ANETKU.

Veríme, že vďaka Vašej štedrosti prežívate teraz krajší advent a Vianoce budú pre Vás o to radostnejšie.

Nikto z nás nevie, kedy môže potrebovať pomoc, preto ak Pán Boh dá, o rok by sme chceli podobnú akciu zopakovať. Počas roka budeme zbierať od Vás podnety a v mesiaci november vyberieme rodinu, ktorej spoločne pomôžeme.